OURPHONE (+۹۸۲۱) ۲۷ ۶۹ ۴۴ ۴۴
OUREMAIL info@tavanresan.com

مشاوره رایگان

ارایه راهکارهای مناسب و انتخاب مناسب ترین محصول

آموزش

در راستای آشنایی مهندسین و تکنسین ها با تکنولوژی های روز

اجرای پروژه

ارايه خدمات فنی و مهندسی در راستای بهینه سازی خطوط کارخانجات

سرویس و تعمیرات

تعمیرات تخصصی محصولات مطابق با نقشه های فنی

آیا می‌دانید کدام نوع موتور الکتریکی برای پروژه شما مناسب‌تر است؟ تفاوت بین موتورهای AC و DC چیست و کدامیک برای کاربرد شما بهترین است؟ توان رسان به عنوان همکار و نماینده تعدادی از معتبرترین برندهای موتورهای الکتریکی است و در طراحی و تولید سیستم‌های صنعتی و اتوماسیون همراه و مشاور شما می‌باشد. دعوت می‌کنم تا پایان این مقاله با ما همراه باشید تا با این موتورها بیشتر آشنا شویم.

موتورهای  AC

موتورهای الکتریکی AC انرژی الکتریکی را با استفاده از جریان متناوب به انرژی مکانیکی تبدیل می کنند. موتورهای AC معمولاً طول عمر بیشتر و دوام بالاتری نسبت به انواع دیگر موتورهای الکتریکی دارند، زیرا آنها بدون جاروبک هستند و فقط برای راه اندازی به توان کمی نیاز دارند. این بدان معناست که موتورهای AC به دلیل فرسوده نشدن برس‌ها و احتمال فرسودگی بسیار کمتری در هنگام راه‌اندازی به تعمیر و نگهداری کمتری نیاز دارند.

مزایای دیگر موتورهای AC شامل نحوه کنترل و ارائه سرعت های بالا و همچنین توانایی آنها در ارائه شتاب کنترل شده است. این باعث می شود آنها برای تعدادی از صنایع و کاربردها مناسب باشند، زیرا می توانند تحویل پایدار و ثابت را تضمین کنند. به همین دلیل است که اغلب آنها را در کاربردهای دائمی مانند نوار نقاله و پمپ های آبیاری پیدا خواهید کرد. مانند سایر موتورهای الکتریکی، اندازه و قدرت موتورهای AC را می توان برای هر صنعتی وفق داد.

موتورهای  DC

موتورهای DC انرژی را با استفاده از جریان مستقیم تبدیل می کنند، به این معنی که فقط در یک جهت جریان دارد. یکی از مزایای موتورهای DC این است که قدرت راه اندازی و گشتاور بالایی دارند، بنابراین می توانند بارهای سنگین تری مانند سیستم های برف پاک کن با فرمت بزرگ را تحمل کنند. مثال خوبی از ایده آل بودن موتورهای DC در قطارها است، زیرا گشتاور بالا به حرکت بار کمک می کند و عملکرد یکپارچه را فراهم می کند. موتورهای DC زمان پاسخ سریع به راه اندازی و توقف دارند و حتی می توانند در صورت لزوم جهت را معکوس کنند.

علاوه بر نصب ساده، یک موتور DC بدون جاروبک یا موتور BLDC به تعمیر و نگهداری بسیار کمی نیاز دارد زیرا مانند یک موتور AC، قطعات کمتری دارد.
نمونه‌های بیشتری از مکان‌هایی که موتورهای DC و BLDC استفاده می‌شوند شامل تجهیزات و ماشین‌آلات مرتب‌سازی انبار هستند که به نیروی ثابت نیاز دارند، از اکسترودرها و دستگاه‌های پرس گرفته تا لوازم خانگی، مانند جاروبرقی و ماشین‌های پولیش کف.

هر دو موتور الکتریکی می‌توانند راه حل های کارآمد و بادوام برای صنعت شما ارائه دهند، اما اگر به مشاوره بیشتری نیاز دارید، با ما تماس بگیرید. با بیش از 35 سال تجربه در صنعت ایران و منطقه خلیج فارس می توانیم موتورهای AC و DC استاندارد و سفارشی را متناسب با نیازهای خاص شما ارائه دهیم.

Newsletter

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

صنعت ساختمان

شرکت توان رسان، با در نظر گرفتن توانایی های خود در زمینه فناوری های نوین و درک نیاز صنعت ساختمان به استفاده از این تکنولوژی ها جهت صرفه جویی در مصرف انرژی و کاهش هزینه ها در این صنعت، وارد این عرصه شده است.